21/11/18

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΩΝ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Το αριστουργηματικό έργο του Άρθρουρ Μίλλερ ‘’Το τίμημα ‘’ παρακολούθησαν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 εβδομήντα περίπου μέλη και φίλοι του Συλλόγου που παίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο ‘’Ιλίσια’’ από τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο και τους καταξιωμένους ηθοποιούς: Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Ρένια Λοϊζίδου και Χρίστο Σαπουντζή σε σκηνοθεσία της Ιωάννας Μιχαλακοπούλου, κόρης του Γιώργου.

Ένα θεατρικό έργο με διαχρονικές αλήθειες, στο οποίο σκιαγραφούνται χαρακτήρες- σ’ ένα κόσμο κάθε άλλο παρά ιδανικό- που προσπαθούν να ισορροπήσουν ,και με το παρελθόν να καθορίζει την συμπεριφορά του παρόντος, καλούμενοι να πληρώσουν το τίμημα για τις επιλογές τους στη πορεία της ζωής τους. Ένα έργο που με επιδεξιότητα μας θέτει το δίλημα « τί πρέπει να κάνεις, όταν όλα γύρο σου καταρρέουν, στεκόμενος στο σταυροδρόμι ανάμεσα σε αυτά που χρωστάς στους άλλους και σε αυτά που χρωστάς στον εαυτό σου». Μια όμορφη παράσταση που μας φέρνει αντιμέτωπους με καταστάσεις πολύ διαχρονικές, αφού οι ήρωες του έργου δεν είναι παρά εκπρόσωποι μιας κοινωνίας που τελικά παρά τα χρόνια που πέρασαν, δεν φαίνεται να έχει διαφοροποιηθεί, αλλά που πρέπει να συνεχίσει να πιστεύει στη δύναμη της αλλαγής.


Έτσι στο τέλος της καταπληκτικής αυτής παράστασης, το κοινό στο κατάμεστο θέατρο υποδέχτηκε με θερμά χειροκροτήματα τους συντελεστές του έργου.

Τα συγχαρητήρια του Συλλόγου εκφράστηκαν δια του Προέδρου και της Γεν. Γραμματέως του στον άξιο και καταξιωμένο πρωταγωνιστή Γιώργο Μιχαλακόπουλο, που –ας σημειωθεί για όσους δεν το γνωρίζουν- ότι είναι γαμβρός Γαρδικιώτης , αφού έχει νυμφευθεί την Αθηνά κόρη του Γιάννη Καραγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου