8/1/18

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΓΑΡΔΙΚΙ

Τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε στο Γαρδίκι η προαναγγελθείσα παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή. Αιτία της μικρής καθυστέρησης (αντί της παραμονής) ήταν η μεγάλη ( 60 εκατ.) χιονόπτωση.
Ευτυχώς όμως – με ενέργειες των τοπικών, δημοτικών και περιφερειακών αρχών - οι δρόμοι ανοίχτηκαν άμεσα και έτσι την 26η Δεκεμβρίου στην όμορφα στολισμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Ομιλαία, έγινε η γιορτή. Τριάντα και πλέον παιδιά με τους γονείς τους και όλους τους παρευρισκομένους τραγούδησαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα παρουσία και των τοπικών αρχών ( πρόεδρος, Τοπικός Αστυνόμος ) όπως και μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου.



Σε όλα τα παιδάκια προσφέρθηκαν ενδεικτικά δωράκια, παραδοσιακά - για τις ημέρες αυτές - γλυκά και αναψυκτικά. Χωρίς υπερβολή μπορεί να λεχθεί πως ήταν μια όμορφη γιορτή που αξίζει το κόπο να καθιερωθεί. Τα παιδιά και φυσικά όλους τους παρευρισκομένους χαιρέτισε ο πρόεδρος του Συλλόγου που συγχάρηκε και ευχαρίστησε την οικογένεια Βασιλείου για την φιλοξενία της γιορτής στο «ΟΜΙΛΑΙΑ» , επιδίδοντας μάλιστα αναμνηστική πλακέτα για την μέχρι σήμερα προσφορά της στην κοινωνική ζωή ( ξενοδοχείο, Ταβέρνα ) και στην προσπάθεια που όλοι κάνουμε για την ανάπτυξη του τόπου μας.



Αξίζει να σημειωθεί για μια ακόμα φορά και η προσφορά (30 και πλέον σκουφιά ) από τον εξαίρετο συγχωριανό μας Νίκο Μιχαλόπουλο που δόθηκαν στα παιδιά. 
Καλή Χρονιά συγχωριανοί και φίλοι με υγεία και ευόδωση των προσδοκιών μας σε προσωπικό, Κοινοτικό και Συλλογικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου