3/2/17

ΕΤΗΣΙΑ  ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ  ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΩΝ

ΕΤΗΣΙΑ  ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των Απανταχού Γαρδικιωτών την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017. Η όμορφη εκδήλωση έγινε στη ΛΑΕΔ Αθηνών ( Σαρόγλειο Μέγαρο ) παρουσία 200 και πλέον συγχωριανών και φίλων.

Τους προσκεκλημένους υποδέχτηκαν τα μέλη του Δ.Σ. Στην κατάμεστη και άρτια διακοσμημένη μεγάλη αίθουσα τελετών της Λέσχης, η γιορτή ξεκίνησε με την ευλογία του πατέρα Παύλου, στρατιωτικού ιερέα και φίλου του Συλλόγου για να ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας με τυχερή της ημέρας την κ. Μαγουλά, σύζυγο του αειμνήστου  Βασίλη Μαγουλά, που απέκτησε μια όμορφη ανάγλυφη εικόνα της Αγίας Βαρβάρας, προσφορά της Σχολής Πυροβολικού.

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον άξιο συγχωριανό μας Νίκο Μιχαλόπουλο για την πολυετή  προσφορά του και στήριξη του Συλλόγου και κατ’ επέκταση του χωριού μας και στην κα Πόπη Κουβέλη συμβολαιογράφο που επί σειρά ετών είναι κοντά στο Σύλλογο ,συνδράμοντας στην εκπλήρωση των στόχων του, που δεν είναι άλλοι από την ανάπτυξη και το ξαναζωντάνεμα του τόπου μας.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Υπουργός  κος Γιαννόπουλος Θανάσης, η  σύζυγος  του βουλευτή και πρώην Υπουργού κου Σταϊκούρα Χρίστου , αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αξιωματικών Πυροβολικού έ.α., ανώτατοι στρατιωτικοί, δικαστικοί, πρόεδροι και μέλη Δ.Σ .άλλων Συλλόγων, η γνωστή μας από τις τηλεοπτικές της εκπομπές μαγειρικής κα Εκμεκτσίογλου Μαρία συγγραφέας και καθηγήτρια γαστρονομίας στο Πανεπιστήμιο ΟΚΑΝ της Κων/πολης, ενώ τις ευχές τους έστειλαν οι μη δυνηθέντες να παρευρεθούν πολιτικοί, δημοτικοί και κοινοτικοί άρχοντες.   
                                                                                                  


Μετά την ομόφωνη εκλογή του προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης ( Τσικριπής Γιάννης, Βαρσαμογιάννης Θανάσης, Κορέλης Γιάννης του Κων.) ,ακολούθησε ο απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. για το παρελθόν έτος από τον Πρόεδρο κο Νικολοδήμο Θανάση που έκλεισε με παραινέσεις προς το νέο Δ.Σ. για την συνέχιση των δραστηριοτήτων και κατά το τρέχον έτος.  Αξίζει να σημειωθεί ότι και κατά το 2016, παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε, ο Σύλλογος με τη συνδρομή και μόνο των μελών του κατάφερε να εμφανίσει σημαντική δραστηριότητα  σε μικροέργα, πολιτιστικές και μορφωτικές εκδηλώσεις κλπ.  Ο ταμίας Τσιτούρας Σπύρος στην συνέχεια ενημέρωσε την Γ.Σ. για τα οικονομικά του Συλλόγου και ο Σκαρμούτσος Πάνος έκλεισε με την ανάγνωση του Πορίσματος της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Μετά την ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων, το προεδρείο της Γεν. Συν. Κάλεσε τους επιθυμούντες να υποβάλλουν υποψηφιότητα για τα όργανα του Συλλόγου ( Δ.Σ. και Εξελ. Επιτροπή). Η έλλειψη δυστυχώς υποψηφιοτήτων υποχρέωσε  το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης  να ζητήσει για μία ακόμα φορά την ομόφωνη έγκριση των παρευρισκομένων για  ‘’επιστράτευση’’ του προηγούμενου Δ.Σ. - τουλάχιστον για την τρέχουσα περίοδο- ,με την ελπίδα ότι θα υπάρξει στο εγγύς μέλλον το ενδιαφέρον των συγχωριανών μας να προσφέρουν την βοήθειά τους στον Σύλλογο, συμμετέχοντας ενεργά στο Δ.Σ. αυτού και τα λοιπά όργανα διοίκησής του.



Και η όμορφη αυτή εκδήλωση έκλεισε με την ανταλλαγή ευχών για  την νέα χρονιά και με την ελπίδα πάντοτε ότι θα’ρθουν καλύτερες ημέρες για όλους, μα προπάντων για το  χωριό μας. Χρόνια Πολλά - Καλή χρονιά  με υγεία και εκπλήρωση των στόχων και των προσδοκιών  όλων μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου