21/2/15

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΩΝ


Περισσότεροι από 200 Γαρδικιώτες και φίλοι συμμετείχαν στο κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή   8 Φεβρουαρίου 2015 στη ΛΑΕΔ  Αθηνών  ( Σαρόγλειο  Μέγαρο ).
Στην όμορφα στολισμένη αίθουσα ΄΄Τερψιχόρη΄΄  του κτιρίου, τους επισκέπτες  υποδέχθηκαν  ο  Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.. Την  γιορτή  τίμησαν με την παρουσία τους  οι βουλευτές  κ.κ. ΒΕΤΑΣ και ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ  και ο τ. βουλευτής κ. ΜΠΡΙΑΝΗΣ, όπως  επίσης πρόεδροι και μέλη άλλων συλλόγων ,ενώ ευχές έστειλαν  ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Σκαρμούτσος και ο Δήμαρχος κ. Παπαευθυμίου, που για διάφορους  λόγους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.
 

Στο ευχάριστο αυτό περιβάλλον η γιορτή ξεκίνησε με την ευλογία από τον πατέρα Παύλο - στρατιωτικό ιερέα και φίλο του Συλλόγου - και συνεχίστηκε με το κόψιμο  της πίτας. Τυχεροί της χρονιάς οι  Αθ. Παπάκου, κόρη της Ελένης Μαραζιάρη,

 
η Μαρία Αριστ. Φλέγγα και η Ανθούλα Βασ. Ράγγου. Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στους Παναγιώτη Νικολοδήμο εισαγγελέα επί τιμή του Αρείου Πάγου και τον Ευάγγελο Καραμήτρο δασάρχη – ομότιμο πρόεδρο του Συμβουλίου  Υπουργών της Ευρωπαϊκής  Ένωσης, ύστερα από απόφαση  του Δ.Σ. και της Γ.Σ. για τη μακρόχρονη συμμετοχή  και προσφορά τους στο σύλλογο αλλά και γενικότερα-ως εκ της θέσεώς τους - στην Πατρίδα και στην Γενέτειρά τους.

Μετά την ομόφωνη επιλογή του προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης ( Αριστείδης  Φλέγγας, Α. Βαρσαμογιάννης, Γ. Ραχούτης ) ακολούθησε ο απολογισμός των δραστηριοτήτων  από τον Πρόεδρο του απερχόμενου Δ.Σ. ως και περιληπτικός προγραμματισμός για το 2015.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο , ο Σύλλογος  με την συνδρομή των μελών του, του προέδρου της Κοινότητας  και των δημοτικών αρχών, κατάφερε να εμφανίσει σημαντική δραστηριότητα σε μικροέργα και πολιτιστικές ή μορφωτικές εκδηλώσεις.
Ο ταμίας του Συλλόγου κ. Κ. Κωστοπέτρος  ανέλυσε στη συνέχεια την οικονομική κατάσταση του Σuλλόγου και η κ. Ε. Δούκα ανέγνωσε την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.

Μετά την ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων, η Γ.Σ. αποφάσισε την ανανέωση της θητείας του Δ.Σ., με τους αποχωρούντες κατόπιν επιθυμίας τους να αντικαθίστανται από ισάριθμα μέλη.
Η ευχάριστη αυτή εκδήλωση έκλεισε με την ανταλλαγή ευχών για καλή χρονιά με υγεία και εκπλήρωση των προσδοκιών μας
Ευχή και ελπίδα μας η συνέχιση της πετυχημένης πορείας του Συλλόγου μας. Βέβαια γι  αυτό χρειάζεται η ομόθυμη συμπαράσταση  ΟΛΩΝ μας με κοινή προσπάθεια, σύμπνοια  και αγάπη.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου