28/8/14

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΑΡΔΙΚΙ


Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Συλλόγου των Απανταχού Γαρδικιωτών, δόθηκε με επιτυχία η προαναγγελθείσα Θεατρική Παράσταση στο Γαρδίκι την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014 από την Κεντρική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστήρι Σπερχειάδας-Μακρακώμης ( Θ Ε Σ-Μα).
Στην πλατεία της Παναγίας και παρουσία 400 και πλέον θεατών παίχθηκε το έργο ‘’ ΓΚΟΛΦΩ FOR EVER’’.
Μια δροσερή κωμωδία-παρωδία της πασίγνωστης ιστορίας της Γκόλφως και του Τάσου, διασκευασμένη από το γνωστό ηθοποιό, συγγραφέα και σκηνοθέτη Ντίνο Σπυρόπουλο σε επιθεωρησιακή παρωδία, εμπλουτισμένη με πολύ χορό και τραγούδι.


Με τον αντιδήμαρχο Κώστα Μέρρα στο ρόλο της Γκόλφως αλλά και βασικό συντελεστή( ΣΚΗΝΟΘΕΣΊΑ-ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ κλπ) της παράστασης. Με συμμετοχή στους βασικούς ρόλους του έργου  του γιατρού Αλέξη Ντζούνα, της Γιώτας Κατσίκα, του Κώστα Διαμαντόπουλου, του Κώστα Μπαλή, του Ανδρέα Ροδίτη και άλλων εκλεκτών ερασιτεχνών ηθοποιών, η παράσταση είχε καταπληκτική επιτυχία και απέσπασε τα θερμά χειροκροτήματα των πολυάριθμων θεατών που ομολογουμένως πέρασαν ένα πολύ ευχάριστο βράδυ και διασκέδασαν ζώντας αυτή τη γνωστή ιστορία της  Γκόλφως διασκευασμένη και εμπλουτισμένη με σημερινά δεδομένα.

 
Τον Θίασο υποδέχτηκε στην αρχή και αποχαιρέτησε όταν τέλειωσε η παράσταση ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νικολοδήμος, που σε σύντομο χαιρετισμό –πέρα από τις ευχαριστίες προς το Θ.Ε.Σ-Μα και τον Δήμο- τόνισε τη σημασία των πολιτιστικών αυτών εκδηλώσεων και συνεχάρη τον Κώστα Μέρα και τους Συνεργάτες του για την, εν προκειμένω, προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου, αφού η Τέχνη είναι ασφαλέστερος και πιο σίγουρος εκπολιτισμός.
Και ας μη ξεχνάμε τέλος, ότι το γέλιο είναι ο ήλιος που διώχνει από τα πρόσωπά μας τον χειμώνα της απρόσμενης κρίσης που όλοι περνάμε σήμερα, περιμένοντας κάποιες καλύτερες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου