24/1/13

ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΩΝ

Στη όμορφη και κατάμεστη μεγάλη αίθουσα της ΛΑΕΔ Αθηνών (Σαρόγλειο Μέγαρο) γιόρτασε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, ο σύλλογος των απανταχού Γαρδικιωτών το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίττας και πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευση.

 
Οι πάνω από διακόσιοι παρευρεθέντες Γαρδικιώτες και φίλοι χάρηκαν το όμορφο περιβάλλον και αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά.
Η σεπτή τελετή ξεκίνησε με αγιασμό από τον στρατιωτικό ιερέα π.Γεώργιο για να ακολουθήσει το κόψιμο της πίττας με δυο τυχερούς από τους παρευρισκομένους.

 
Για την αρίστευσή του σε διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας βραβεύτηκε ο μαθητής Ναπολέων Ράγκος, ενώ για τις πολυετείς υπηρεσίες στον σύλλογο απονεμήθηκαν αναμνηστικές τιμιτικές πλακέτες στις κυρίες Βασιλείου Ευαγγελία και Τσαντζάλου Κων/να.
Μετά την εκλογή προέδρου της γενικής συνέλευσης ( κ.Α. Φλέγγας) με βοηθούς τον Α. Βαρσαμογιάννη και Ι. Τσικριπή η εκδήλωση συνεχίστηκε με απολογισμό των δραστηριοτήτων του συλλόγου από τον πρόεδρο κ. Α. Νικολοδήμο, οικονομικό απολογισμό από τον ταμία κ Κ. Τσικριπή και με την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής από την κ. Ε. Δούκα.
Κοινή υπήρξε η παραδοχή πως ο σύλλογος πέτυχε σε μια κρίσιμη οικονομικά περίοδο αρκετά και εκδηλώθηκε ομόφωνα η επιθυμία για συνέχιση του έργου του συλλόγου με τα ίδια πρόσωπα.

 
'Ετσι το νέο Δ.Σ. του συλλόγου για την επόμενη διετία θα απαρτίζεται από τους Ι. Αναγνωστόπουλο, Ε. Ρίζου, Α. Νικολοδήμο, Κ. Κωστοπέτρο, Ν. Τσαντζάλου, Κ, Τσικριπή, Ι. Μενάγια, Ν. Κουτκιά και Η. Πιλάλη με εξελεγκτική επιτροπή τους Δούκα Ε., Σκαρμούτσο Π. και Βαρσαμογιάννη Α.
Εμείς να ευχηθούμε επιτυχία στο σύλλογο και στη νέα διετία τόσο στα θέματα που αφορούν στο χωριό μας και τη βελτίωση της καθημερινότητας  των μόνιμων κατοίκων του όσο και στις μορφωτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις των μελών του στην Αθήνα και απανταχού στην Ελλάδα ώστε να δίνεται η χαρά και η ευκαιρία για βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, να ανταλλάσουμε απόψεις και να προβάλλουμε τον τόπο μας που έχει τόσα να επιδείξει και σε ανθρώπους  και σε φυσικές ομορφιές.
Καλή Χρονιά σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου