24/11/21

ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2021

Όπως είναι γνωστό, κάθε 10 χρόνια γίνεται στη χώρα μας η απογραφή του πληθυσμού των πόλεων και των χωριών, η σύνθεση του πληθυσμού ( φύλλο, ηλικία, επάγγελμα, γραμματ. γνώσεις), τα κτίσματα κλπ ώστε οι εκάστοτε κυβερνώντες να μπορούν να λαμβάνουν τα ορθά μέτρα για την υγεία, την πρόοδο και γενικότερα σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη κάθε τόπου.

Τα στοιχεία που καταγράφονται στην απογραφή και οι όποιες πληροφορίες ζητούνται, αφορούν αποκλειστικά και μόνον την Στατιστική Υπηρεσία και καμία άλλη υπηρεσία δεν θα λάβει πληροφοπίες από τα δελτία απογραφής
Έτσι καλόυμαστε , χωρίς ενδοιασμούς, να βοηθήσουμε όλοι να γίνει η απογραφή στον τόπο μας με τον τρόπο που μας υποδεικνύει η Στατιστική Υπηρεσία και θα μας συμβουλεψει προφορικά ή τηλεφωνικά η ορισθείσα απογραφέας ως και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας.

Προς τούτο επισυνάπτουμε κατωτέρω σχετική ανακοίνωση του προέδρου κ. Γιάννη Βασιλείου, με την παράκληση να μη λήψει κανείς από το ραντεβού αυτό της απογραφής. Είναι τόσο απλό να επικοινωνήσουμε με την απογραφέα και τον πρόεδρο, όσοι από εμάς ααδυνατούμε να συμπληρώσουμε μόνοι μας το Απογραφικό Δελτίο, και πολύ σπουδαίο και χρήσιμο για την πορεία και την τύχη του τόπου μας.

"Αγαπητοί συγχωριανοί-συγχωριανές καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους με υγεία. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ξεκίνησε η απογραφή στο χωριό μας. Η διαδικασία απογραφής έχει ως εξής: Όποιος επιθυμεί να απογραφεί μόνος, σε συνεννόηση με τον απογραφέα θα παραλάβει το κωδικό απογραφής και έπειτα με τους κωδικούς TAXIS, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ πραγματοποιεί τη διαδικασία. Όποιος δεν απογραφεί μόνος έως τις 26/11/2021 από τις 27/11/2021 η απογραφή θα πραγματοποιείται μόνο από τον απογραφέα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον πρόεδρο της κοινότητας Βασιλείου Ιωάννη στο τηλ 6976975594. Για το χωριό μας ως απογραφέας έχει οριστεί η Άννα Σιλεβίστα και είμαστε σε αναμονή για τον ορισμό δεύτερου απογραφέα."

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟΓΡΑΦΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου