24/10/18

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΤΑΧΟΥ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΩΝ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018


Σας γνωστοποιούμε ότι το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η προαναγγελθείσα εκδρομή-Προσκύνημα των μελών και φίλων του Συλλόγου στην Παναγία της Τήνου με το καράβι super ferry που αναχωρεί το πρωί στις 7 και 45’ από τη Ραφήνα.

Η μετάβαση στη Ραφήνα και η επιστροφή θα γίνει με λεωφορείο του τουριστικού γραφείου exclusive που έχει αναλάβει την εκδρομή. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από την οδό Ακαδημίας ( πίσω από το Πανεπιστήμιο) στις 6 το πρωί και θα ακολουθήσει τη διαδρομή Βασ. Σοφίας - λεωφ.Μεσογείων - λεωφόρο Μαραθώνος - Ραφήνα για την επιβίβαση στο πλοίο.

Στην Τήνο μετά το προσκύνημα, θα επισκεφτούμε τα αξιοθέατα (όσο ο χρόνος μας επιτρέπει) θα ακολουθήσει το γεύμα και η αναχώρηση του πλοίου θα γίνει στις 4 και 50’ το απόγευμα για να επιστρέψουμε στις 20 και 40’ το βράδυ με το ίδιο πλοίο και λεωφορείο.

Πιστεύουμε πως είναι μια ευκαιρία να συνδυάσουμε το προσκύνημα στην Παναγία με μια όμορφη και ξεκούραστη εκδρομή. Το συνολικό κόστος (Λεωφορείου και Πλοίου ) για κάθε άτομο θα είναι στα 40 ευρώ. Παρακαλούνται οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν να δηλώσουν τούτο έγκαιρα στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για την αρτιότερη οργάνωση.


Με φιλικούς χαιρετισμούς το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου