21/6/11

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ


Yπενθυμίζουμε ότι στις 8, 9 και 10 Ιουλίου 2011, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδρομή του Συλλόγου μας. Θα επισκεφτούμε τα Μετέωρα, τα Ιωάννινα, τα Ζαγοροχώρια και το Μέτσοβο. Η αναχώρηση θα γίνει από το Γαρδίκι την Παρασκευή 8 Ιουλίου και ώρα 8 το πρωί και η επιστροφή θα γίνει την Κυριακή 10 Ιουλίου το βράδυ.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αθανάσιο Νικολοδήμο, στο τηλέφωνο 6977486964 ή με τον κ. Κώστα Τσικριπή στο τηλέφωνο 6972420098."

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ!
    Είναι δυνατόν η Λέσχη Αξιωματικών Ιωαννίνων να σιτίζει δωρεάν τους Γαρδικιώτες εκδρομείς τη μια μέρα και την επόμενη να ξαναπηγαίνουν και να τρων –πληρώνοντας βέβαια αυτή τη φορά. Από πότε οι λέσχες Αξιωματικών έγιναν κάτι ανάμεσα σε οινομαγειρείο και συσσίτιο απόρων? Ποιος πλήρωσε για το τραπέζωμα αυτό? Ο κ. Μέραχος ή το Ελληνικό Δημόσιο? Συνηθίζεται κάθε σύλλογος που περνά από τα Ιωάννινα να τραπεζώνεται στη Λέσχη? Μήπως τα φάγαμε τελικώς όλοι μαζί και απλώς κάνουμε τη πάπια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο του/της αγνώστου που αν και έχει θράσος δεν έχει θάρρος να πει επώνυμα όποια άποψη,προσβάλει όχι μόνο τους συμμετέχοντες και το ΔΣ του συλλόγου αλλά και όλους τους Γαρδικιώτες.
    Δείχνει μικροψυχία και σκόπιμη διαστρέβλωση για δημιουργία εντυπώσεων που υποβιβάζουν το χωριό μας.
    Επειδή δεν μπορεί να έχει γραφεί από Γαρδικιώτη το θεωρούμε κατάπτυστο ελεεινό και ανάξιο οποιασδήποτε απάντησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή